My Dive in: Romana English
RSS Articole My Dive

A început sezonul scuba 2012

Devenind deja o tradiţie, sezonul de scuba s-a deschis puţin mai devreme în România, înainte de celebra noastră vacanţă la mare de 1 Mai. Sfârşitul de săptămână 21-22 aprilie 2012 a constituit pentru scufundaci un prilej de a-şi uda labele şi, în acelaşi timp, de a sărbători Ziua Pământului prin curăţarea plajelor de la Marea Neagră.

Ca şi anul trecut, BDODS Diving School a fost primul centru de scufundări care a iniţiat o astfel de acţiune de curăţenie, dând astfel startul sezonului 2012.

Şi pentru că 1 Mai se nimereşte într-o marţi anul acesta, cu o zi liberă luată luni, 30 aprilie, se conturează deja o mini-vacanţă de scufundări. Vremea se anunţă în general bună, cu soare şi cer parţial acoperit în unele zile, şi cu temperaturi în jurul a 23°C în aer şi aproximativ 10°C în apă.

Astfel, trei evenimente au fost deja anunţate: „1 Mai scufundăcesc” la Scubalibre Dive Center în Eforie Nord, „Uichendul BUcTELIILOR” la BDODS Diving School în zona Neptun-Jupiter şi „Bunny&Grill” la Aquarius Dive Center în Constanţa. După cum se precizează pe paginile de Facebook ale celor trei evenimente, dacă vă hotărâţi să participaţi, veţi avea parte de: „scufundări de pe mal, scufundări la epave, plimbări cu barca, plajă” la „1 Mai scufundăcesc”, iar într-una dintre seri se vor lansa lampioane; în timp ce „Uichendul BUcTELIILOR” prevede „scufundări în zona Neptun-Jupiter, plaja hotelului Olimpic” pentru duminică şi luni, iar sâmbătă „scufundări în Constanţa, la Cazino” împreună cu Aquarius Dive Center la evenimentul acestora „Bunny&Grill” – unde pentru partea de „Bunny” veţi avea nevoie de o busolă, iar pentru partea de „Grill” veţi plăti o contribuţie de 20RON.

Şi centrele de scufundări Scubadiver.ro şi Marine Explorers îşi anunţă porţile deschise în acest weekend, primul la locaţia sa din Eforie Sud-Capul Turcului, iar cel de-al doilea la locaţia sa din Vama Veche.

Aveţi de unde alege, aşadar scoateţi-vă echipamentele de la „naftalină” şi bucuraţi-vă de vremea bună!


Y


Poti scrie un comentariu, sau poti pune un trackback de pe blogul tau:

Scrie un comentariu

Promovează MyDive

Poţi ajuta la promovarea MyDive, apăsând butoanele de Like din site sau punându-ţi una dintre insigne pe blogul tău

Multimedia

Fotografii şi videoclipuri

Contact

Întrebări, critici sau laude? Aici ne poţi contacta

Bg