My Dive in: Romana English
RSS Articole My Dive

Conferinţa Globală de Scufundări

12-13 noiembrie 2011

Odată cu toamna care a venit peste noi, evenimentele dedicate scufundărilor se „retrag” la interior şi debutează cu prima Conferinţă Globală de Scufundări (Global Diving Conference), iniţiată de Global Underwater Explorers (GUE), care va avea loc pe 12 şi 13 noiembrie, în Kiel, nordul Germaniei.

Sunt invitaţi participanţi aparţinând oricărei agenţii de certificare şi provenind din orice colţ al lumii, iar lista vorbitorilor, care reprezintă o întreagă varietate de specialităţi scuba, este impresionantă: Pierre-Yves Cousteau, Dr. Hans Fricke, Martin Groves, Jarrod Jablonski, Richard Lundgren, Simon Mitchell, Phil Short etc.

Conferinţa va avea loc la Universitatea din Kiel (Christian-Albrechts-Universität zu Kiel). Programul cuprinde două zile (12-13 noiembrie) de prelegeri, cu o cină organizată pe data de 13 pentru un cost suplimentar, şi două zile (10-11 noiembrie) de activităţi opţionale la un cost adiţional, cu excursii de cercetare pe teren (Haithabu – aşezare vikingă, Laboe – muzeu de nave de război, IFM-GEOMAR – institut de cercetare), un eveniment social şi un workshop gratuit (atelier pentru Proiectul Baseline).

Costul conferinţei se ridică la $135 (≈437RON) pentru prelegeri; $35 (≈113RON) pentru cină; $30 (≈97RON) pentru excursii; $20 (≈65RON) evenimentul social. Pentru a vă înregistra mergeţi aici

Y


Poti scrie un comentariu, sau poti pune un trackback de pe blogul tau:

Scrie un comentariu

Promovează MyDive

Poţi ajuta la promovarea MyDive, apăsând butoanele de Like din site sau punându-ţi una dintre insigne pe blogul tău

Multimedia

Fotografii şi videoclipuri

Contact

Întrebări, critici sau laude? Aici ne poţi contacta

Bg