My Dive in: Romana English
RSS Articole My Dive

Contact

Mydive.ro a fost înfiinţat în 2010 de câţiva scufundători pasionaţi care şi-au dorit un loc „între două scufundări” în care să găsească informaţii interesante pentru următoarea lor vacanţă, unde să poată întreba şi să fie siguri că primesc răspuns indiferent cât de trăznite ar putea fi întrebările; cu alte cuvinte, un loc aşa cum ne-am dorit să găsim în ultimii ani şi cum încă n-am descoperit. Avem multe alte lucruri în plan, dar sperăm că site-ul este deja valoros pentru iubitorii de scuba diving.

O echipă scrie constant despre subiectele pe care le consideră interesante, dar avem şi colaboratori independenţi, unii dintre ei nefiind scufundători, dar plăcându-le să îşi împărtăşească experienţele şi ajutându-ne să dăm un stil şi un ritm aparte întregului conţinut. Oricine are ceva interesant de spus în legătură cu scufundările este mai mult decât binevenit să contribuie!

P.S. Ne puteţi contacta direct la contact [la] mydive [punct] ro sau folosind formularul de mai jos. Vă vom raspunde în cel mai scurt timp posibil.

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

Promovează MyDive

Poţi ajuta la promovarea MyDive, apăsând butoanele de Like din site sau punându-ţi una dintre insigne pe blogul tău

Multimedia

Fotografii şi videoclipuri

Contact

Întrebări, critici sau laude? Aici ne poţi contacta

Bg