My Dive in: Romana English
RSS Articole My Dive

Freediving România organizează cursuri

Începând din această săptămână (16 iulie 2012), Freediving România, prin instructorul său Sergiu Şerban, începe sesiunea din aceasta vară de cursuri de scufundări în apnee.

Cursurile oferite sunt sancţionate de AIDA (Asociaţia Internaţională pentru Dezvoltarea Apneei) şi sunt cursuri pentru nivelul introductiv şi intermediar: AIDA* (pentru novici, începătorii fără cunoştinţe, cei care au o oarecare frică de apă sau care nu sunt siguri despre ce este vorba în freediving şi vor să încerce pentru prima oară aşa ceva), AIDA** (pentru cei oarecum familiarizaţi cu freediving-ul sau măcar cu lumea subacvatică prin snorkeling, scuba diving etc. şi care vor să îşi dezvolte calităţi de apneişti) şi AIDA*** (pentru scufundătorii care au deja certificare AIDA** sau echivalentă şi vor să îşi dezvolte aptitudinile de freediving în continuare).

Cursurile sunt structurate pe secţiuni, după cum urmează: teorie, bazin şi adâncime. Sesiunile de teorie şi de bazin se desfăşoară în Bucureşti la bazinul Tineretului de pe Şoseaua Kiseleff sau la bazinul olimpic de la Izvorani în perioada care urmează (10 cursanţi sunt deja înscrişi şi vor participa la cursuri în grupe de maximum 5-6 persoane), seara sau în weekend. Sesiunile de adâncime se vor organiza în perioadele 15-19 august şi 1-2 septembrie 2012 la Marea Neagră, la Tyulenovo, în Bulgaria.

Cursul AIDA* este un curs de o zi şi nu are examen scris. Cursurile AIDA** şi AIDA*** sunt cursuri de minimum 2 zile, respectiv 3 zile, şi au examen practic şi scris.

Cursurile se predau în limba română cu posibilitatea de predare, la cerere, în limba engleză. Materialele de curs în limba română sunt puse la dispoziţia participanţilor de către instructor.

Echipament necesar: mască şi labe de scufundări (pentru AIDA** nu sunt necesare labe speciale de freediving, pentru AIDA***, da); pentru sesiunea de adâncime sunt necesare, suplimentar, costum de neopren şi centură de greutăţi (se pot închiria la faţa locului).

Preţul cursurilor este de 300RON pentru AIDA* şi 500RON pentru AIDA **, respectiv AIDA***.

Mai multe detalii despre ce implică fiecare curs în parte puteţi afla aici.

Pentru înscrieri sau alte nelămuriri îl puteţi contacta pe Sergiu Şerban aici: sergiu.serban@freedivingromania.ro.

*Notă: Preţurile anunţate sunt valabile pentru iulie 2012. Pentru preţuri actualizate contactaţi instructorul.

Y


Poti scrie un comentariu, sau poti pune un trackback de pe blogul tau:

Scrie un comentariu

Promovează MyDive

Poţi ajuta la promovarea MyDive, apăsând butoanele de Like din site sau punându-ţi una dintre insigne pe blogul tău

Multimedia

Fotografii şi videoclipuri

Contact

Întrebări, critici sau laude? Aici ne poţi contacta

Bg