My Dive in: Romana English
RSS Articole My Dive

Workshop de fotografie subacvatică în Malta

În septembrie 2013 îţi poţi perfecţiona tehnica de fotografiere subacvatică alături de fotograful norvegian de top Christian Skauge. Workshopul fotografic, unic în Malta, este organizat de Dive Malta şi agenţia de turism norvegiană DykkeBazaar.

Timp de o săptămână (14-21 septembrie 2013) participanţii vor învăţa, la faţa locului şi prin intermediul unor prelegeri, despre fotografierea epavelor şi a peşterilor subacvatice. Temele workshopului includ alegerea echipamentului şi a obiectivelor, lumină naturală versus stroboscoape, unghiuri şi compoziţie, analiza imaginilor şi post-procesare. Participanţii, în număr de maximum 12, se vor bucura, de asemenea, de participarea la un curs de fotografiere a epavelor, care va avea loc, ca şi prelegerile programate, în timpul serilor, la hotel.

Participanţii pot zbura cu avionul de unde locuiesc şi vor fi cazaţi confortabil la Hotelul Cavalieri Malta pe durata workshopului. Preţurile încep de la 1 650€ inclusiv zboruri, transferuri, workshop, cazare (7 nopţi în cameră dublă cu mic dejun inclus) şi 12 scufundări (4 scufundări de pe barcă), două excursii pe Gozo, 4 prelegeri, ½ zi tur cu ghid al oraşelor Valetta şi Medina şi cină la restaurantul Zeris, în ultima seară.

Itinerariul include scufundări la epave vestite, precum Um el Fahroud, HMS Maori, P-29 Boltenhagen, ca şi la MW Karwela de pe insula vecină Gozo şi, bineînţeles, extraordinara epavă a bombardierului Blenheim. Peşterile Blue Grotto şi Ghar Lapsi vor fi şi ele vizitate. În Gozo se vor face scufundări la faimoasele situri Blue Hole şi Inland sea, unde se pot descoperi formaţiuni spectaculoase de peşteri şi roci. Cea de-a doua excursie se va face cu barca pentru scufundări la epava Karwela, un feribot de 50 metri lungime scufundat ca locaţie de diving în 2006. Complet intactă, această epavă a fost pregătită pentru penetrări în siguranţă şi este o scufundare extraordinară. Pe drumul de întoarcere spre Malta se va face o scufundare în peşterile Cominos.

Septembrie are o temperatură medie de 22-27°C în aer şi 24°C în apă.

Dive Malta este un centru de scufundări autorizat BSAC, cu experienţă amplă în scufundările la epave şi în peşteri în Malta. Ei vor răspunde nevoilor participanţilor pentru a se asigura că aceştia primesc tot ce e mai bun din ce are de oferit Malta.

Christian Skauge este un fotograf subacvatic şi un foto-jurnalist premiat. Fotografiile sale au fost publicate în numeroase reviste de scufundări din întreaga lume.

Puteţi rezerva excursia prin intermediul DykkeBazaar care este o agenţie de turism înregistrată la Fondul Norvegian de Garantare a Călătoriilor (Norwegian Travel Guarantee Fund).

Mai multe detalii despre acest workshop puteţi afla pe www.scubapixel.com sau îl puteţi contacta direct pe Christian Skauge la chris@scubapixel.com.

Y


Poti scrie un comentariu, sau poti pune un trackback de pe blogul tau:

Scrie un comentariu

Promovează MyDive

Poţi ajuta la promovarea MyDive, apăsând butoanele de Like din site sau punându-ţi una dintre insigne pe blogul tău

Multimedia

Fotografii şi videoclipuri

Contact

Întrebări, critici sau laude? Aici ne poţi contacta

Bg